Bij ons evenementenbureau heeft u bij het huren van een zeskamp de keuzen uit een uitgebreid assortiment aan grote en kleine zeskamp spellen. Van een eenvoudige Zakloop Zak tot een opblaasbare Wipeout Stormbaan van maar liefst 45 meter.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Zeskamp

Zeskamp; Samenwerking en teambuilding staan tijdens de Zeskamp van Hèt EvenementenTeam centraal. De Giant beachgames oftewel de Zeskamp bestaat originele spellen, die u zelf kunt samenstellen uit een reeks van 30 spellen. De zeskamp is ideaal als personeelsuitje en is tevens een creatief dagje sport en spel tussen u en uw collega’s!

Het organiseren van een sportdag is erg populair tijdens feesten, bedrijfsfeesten, beachparty en diverse andere evenementen. Een bedrijfssportdag kan bestaan uit verschillende spellen en attracties. Bij ons evenementenbureau heeft u bij het huren van een zeskamp de keuzen uit een uitgebreid assortiment aan grote en kleine zeskamp spellen. Van een eenvoudige Zakloop Zak tot een opblaasbare Wipeout Stormbaan van maar liefst 45 meter.

Een leuke en tijdens de zomer erg populaire zeskamp variant is de water zeskamp. Het team dat de verschillende onderdelen het beste uitvoert gaat aan de haal met de eindoverwinning. Het zal ongetwijfeld een spannende strijd worden met veel gelach.

Alle zeskampen of Sterrenslagen zijn goed te combineren met een strandfeestje op één van onze strandpaviljoens op Scheveningen, Kijkduin, Ijmuiden, Zandvoort, Bloemendaal en Noordwijk. Bekijk het volledige overzicht van locaties en beachparties.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Prijsuitreiking
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Strandactiviteit zeskamp combineren?

Uiteraard kan de strandactiviteit zeskamp gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Locatie:

De strandactiviteit zeskamp is vrijwel op alle stranden in Nederland mogelijk.

Let op: voor de strandactiviteit zeskamp geldt een minimale deelname van 15 personen! De prijs is geheel afhankelijk van het aantal deelnemers aan deze activiteit. Tijdsduur: 2 x 60 min

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu