Ervaar de ultieme vrijheid op het water tijdens het surfen tijdens uw personeelsuitje van Hèt EvenementenTeam. Tijdens het Golfsurfen zult u gegarandeerd uw eerste golfrit maken.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Golfsurfen

Golfsurfen; Surfen is enorm hot tegenwoordig! Steeds meer mensen wagen zich daarom ook aan deze sport. Ervaar de ultieme vrijheid op het water tijdens het surfen tijdens uw personeelsuitje van Hèt EvenementenTeam.

Een golfsurfer gebruikt de steilheid van de voorzijde van de golf om snelheid en drijfkracht te creëren en door de ontstane vrijheid in beweging dat gedeelte van de golf te kunnen opzoeken waar nog meer snelheid te behalen valt. Hierbij worden verschillende bewegingen, oftewel trucjes, gebruikt. De manier waarop de bewegingen gemaakt worden past vaak bij een surfstijl, die de surfer zelf lief heeft. Dit heeft ook te maken met het type plank waarmee gesurft wordt. Longboarders die gebruikmaken van langere en bredere planken maken vaak sierlijke bewegingen, terwijl shortboarders vaak agressiever bewegen om veel water te doen opspatten.

Het is een ideale manier om gezellig onder elkaar te zijn in een andere setting dan op kantoor. Tijdens het Golfsurfen zult u gegarandeerd uw eerste golfrit maken.

Inclusief

  • Instructeur
  • Materialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Strandactiviteit golfsurfen combineren?

Uiteraard kan de activiteit golfsurfen gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Locatie:

De strandactiviteit golfsurfen is niet op alle stranden in Nederland mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden.

Let op: voor de strandactiviteit golfsurfen geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu