Wij bieden uw gasten een ware beleving die ze niet snel zullen vergeten, het enige wat u hoeft te doen is de gasten uit te nodigen!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Personeelsfeest

Personeelsfeest; Hèt EvenementenTeam organiseert ruim 15 jaar kwalitatief hoogstaande themafeesten voor verschillende gezelschappen. Wij regelen het van A tot Z; een bijzondere locatie, een heerlijk buffet en fantastisch entertainment.

Wij bieden uw gasten een ware beleving die ze niet snel zullen vergeten, het enige wat u hoeft te doen is de gasten uit te nodigen! Op uw evenement zal een partymanager aanwezig zijn die de hele avond uw aanspreekpunt is, zodat u ook op de avond zelf nergens meer omkijken naar heeft.

Door onze ervaring en expertise kunnen wij u een hoge kwaliteit garanderen en dankzij samenwerkingsverbanden met diverse locaties, cateraars en entertainers bieden wij bovendien een scherpe prijs. Onze themafeesten zijn al mogelijk vanaf € 69,- per persoon, inclusief de locatie, gepast entertainment, een diner- en dessertbuffet, een drankarrangement en personeel.

Op deze site vindt u een overzicht van ons aanbod themafeesten; van een Latin Spirit Party met buikdansers tot een stand-up avond compleet met comedians, drankjes en veel gelach. Kijk gerust naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Wij stellen graag een arrangement samen dat optimaal aansluit bij uw wensen, doelstellingen en budget.

Voor een voorstel op maat of voor meerdere mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te mailen naar info@evenemententeam.nl of ons te bellen via de telefoon; 085-250 06 55.

Maak met één van onze (comedy) thema’s uw personeelsfeest compleet!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu