Spelprogramma’s en stadsspellen komen voor in vele soorten en maten. De spelprogramma’s van Hèt EvenementenTeam zijn ideaal te combineren in een leuk arrangement, maar ook zeer geschikt als losse activiteit.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Spelprogramma’s

Spelprogramma’s; Op speelse wijze uw collega’s beter leren kennen? Dat kan! Hèt EvenementenTeam beschikt over verschillende, zeer gezellige, originele en vaak lachwekkende spelprogramma’s. Hoe goed kent u uw collega’s eigenlijk en kloppen al uw vooroordelen wel? Verbaas uzelf tijdens het spelprogramma Ranking your Colleagues! Trekt u er liever op uit om een stad te ontdekken? Probeer dan Polaroid action of Levend ganzenbord.

Spelprogramma’s en stadsspellen

Spelprogramma’s en stadsspellen komen voor in vele soorten en maten. De bekendste zijn de quizprogramma’s, waarin alles draait om het beantwoorden van vragen. Andere mogelijkheden zijn spelprogramma’s waarin men puzzels moet oplossen aan de hand van cryptische aanwijzingen (zoals Wie ben ik?), stunts of andere opmerkelijke prestaties moet uithalen (zoals Wie is de saboteur of Polaroid action, Levend ganzenbord of een combinatie ervan).

De spelprogramma’s van Hèt EvenementenTeam zijn ideaal te combineren in een leuk arrangement, maar ook zeer geschikt als losse activiteit. Steek een spelprogramma in een persoonlijk jasje door leuke vragen en opdrachten over uw bedrijf in het spelprogramma op te nemen.

In het menu aan de linkerkant van de pagina kunt u een overzicht vinden van onze spelprogramma’s. Het is ook mogelijk een stadsspel te combineren met een uitgebreide lunch, borrel of diner. Hèt EvenementenTeam regelt graag een leuke locatie voor u! Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze spelprogramma’s en stadsspellen. Heeft u vragen over een spelprogramma of staat het spelprogramma van uw keuze er niet bij? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via 085-250 06 55 of info@evenemententeam.nl.

Hèt Evenemententeam verzorgt evenementen en bedrijfsuitjes uitsluitend vanaf 20 personen.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu