De unieke combinatie van een heerlijk diner en amusement, maakt de dinershows onvergetelijk, terwijl u tegelijk de band met uw collega’s aan het versterken bent.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Theaterdiners

Theaterdiners; Tijdens de theaterdiners die Hèt EvenementenTeam aanbiedt, geniet u van een heerlijk drie- of meergangendiner terwijl u tegelijk de band met uw collega’s aan het versterken bent. Alle entertainmentdiners kunnen specifiek worden afgestemd op uw gezelschap en/of gelegenheid, vinden in een besloten kring laats en zijn een unieke ervaring! U kunt er ook voor kiezen om uw diner aan te laten sluiten op een fantastische comedy show!

De unieke combinatie van een heerlijk diner en amusement, maakt de dinershows onvergetelijk. U kunt, tussen de gangen door, genieten van een wervelende theatershow, die overigens live aan tafel gespeeld wordt!

Diners met entertainment kunnen op veel verschillende locaties plaatsvinden. De avond is inclusief entertainment en een drie gangen menu. Om de avond feestelijk en swingend te laten afsluiten, kunt u ervoor kiezen een DJ te boeken.

In het menu links kunt u enkele voorbeelden lezen. Belangrijk om te weten is dat theaterdiners vanaf 50 personen zijn te boeken! Ook is het mogelijk om theaterdiners te combineren met andere activiteiten om een vullend dagprogramma te maken.

Voor informatie, een voorstel op maat of voor meerdere mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te mailen naar info@evenemententeam.nl of via de telefoon; 085-250 06 55.

Maak met de theaterdiners van Hèt EvenementenTeam uw personeelsfeest of bedrijfsfeest compleet.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu