Het historische Leiden heeft charme, klasse en biedt u vele verborgen schatten die we u graag laten zien. Cultureel, creatief, culinair of actief, tijdens een bedrijfsuitje in Leiden is elke combinatie mogelijk.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Bedrijfsuitjes Leiden

Bedrijfsuitjes Leiden; Een gezellig bedrijfsuitje in Leiden? Unieke bedrijfsuitjes, teamuitjes en personeelsuitjes in Leiden en op maat verzorgd! Hèt EvenementenTeam regelt het voor u! De term studentenstad staat garant voor gezelligheid, maar is zeker niet alomvattend als we kijken naar de mogelijkheden voor uw personeelsuitje in Leiden. Niet voor niets wordt Leiden de stad van de ontdekkingen genoemd.

Het historische Leiden heeft charme, klasse en biedt u vele verborgen schatten die we u graag laten zien tijdens uw personeelsuitje in Leiden. Zo komen we tijdens een sportieve steptocht langs de mooiste plekken van de stad. Cultureel, creatief, culinair of actief, tijdens een bedrijfsuitje in Leiden is elke combinatie mogelijk. Ontdek het menselijk lichaam bij Corpus, aanschouw fascinerende dieren bij Naturalis, of doe mee met een creatieve schilder workshop in de stad van Rembrandt van Rijn. Alle bedrijfsuitjes Leiden zijn te combineren met een lunch, borrel, of diner op de beste locaties van Leiden.

Top 5 activiteiten voor bedrijfsuitjes Leiden:

  • Stadsspel Polaroid Action
  • Workshop speedpainten
  • Shakespearetocht
  • Bezoek aan Corpus
  • Rondvaart door Leiden

Deze activiteiten zijn slechts een greep uit het scala aan mogelijkheden dat Hèt EvenementenTeam u te bieden heeft qua bedrijfsuitjes en personeelsuitjes in Leiden. Informeer naar de mogelijkheden voor uw teamuitje in Leiden. De medewerkers van Hèt EvenementenTeam staan graag voor u klaar!

Bekijk het volledig overzicht van de mogelijkheden voor bedrijfsuitjes Leiden van Hèt EvenementenTeam of neem contact op met één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of mailadres info@evenemententeam.nl.

Voor alle bedrijfsuitjes Leiden geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu