Bedrijfsuitjes Amsterdam

WKR-proof 3Bedrijfsuitjes Amsterdam; Een uniek bedrijfsuitje in Amsterdam organiseren? Hèt EvenementenTeam organiseert het voor u. De hoofdstad Amsterdam biedt een geweldige variëteit aan activiteiten, bij uitstek geschikt voor uw bedrijfsuitje of personeelsuitje. De schilderachtige grachtengordel is de belangrijkste toeristische attractie. Wat dacht u van een rondvaart, al dan niet gecombineerd met een lunch, borrel of diner? Daarna kunt u een bezoek brengen aan de Heineken Experience of wegdromen bij Gassan Diamonds onder het genot van een glas Champagne. En als u, na een sportieve activiteit naar keuze, toe bent aan verkoeling, dan sluiten we uw bedrijfsuitje af met een borrel in de Xtracold Ice bar Amsterdam. Een personeelsuitje om nooit te vergeten.

 

Bedrijfsuitjes Amsterdam, teamuitjes Amsterdam personeelsuitjes Amsterdam, uitjes Amsterdam Bedrijfsuitjes Noord Holland, personeelsuitjes Noord Holland uitjes Noord Holland

 

Top 4 activiteiten voor bedrijfsuitjes Amsterdam:

 

Deze activiteiten in Amsterdam zijn slechts een greep uit het scala aan mogelijkheden dat Hèt EvenementenTeam u te bieden heeft qua bedrijfsuitjes en personeelsuitjes. Informeer naar de mogelijkheden. De medewerkers van Hèt EvenementenTeam staan graag voor u klaar! Bekijk het volledig overzicht van de bedrijfsuitjes Amsterdam van Hèt EvenementenTeam of bel naar 085-25 00 655 en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

 

Voor alle bedrijfsuitjes Amsterdam geldt een minimale deelname van 15 personen!