Ranking your colleagues

Ranking your colleagues ranking the starsRanking your colleagues; Ranking your colleagues is afgeleid van het bekende TV programma Ranking the Stars. U en uw collega’s zijn vandaag de ‘stars’. Hoe goed kent u elkaar eigenlijk? Er worden stellingen voorgelegd en u zult elkaar gaan rangschikken. ‘Wie is het meest sportief?’, ‘Wie was de grootste etter op school?’ en ‘wie komt het vaakst te laat?’ U komt een hoop te weten over uw collega’s en andersom. Zijn alle vooroordelen waar, of heeft u een totaal verkeerd beeld van uw collega’s? Dit spelprogramma zorgt gegarandeerd voor een erg gezellige avond!

 

Ranking your colleagues kenmerkt zich door een gezellige en open sfeer: de partymanager en de deelnemers nemen elkaar geregeld op de hak en doen vaak opmerkelijke uitspraken en openbaringen. Het voorlezen van de lijst gaat veelal gepaard met satirische uitspraken over uw collega’s uit het bedrijf.

 Inclusief

  • SpelleiderRanking your colleagues spelprogramma
  • Spelmaterialen
  • Leuke prijs voor de winnaar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

 

Ranking your colleagues combineren?
Uiteraard kan het spelprogramma Ranking your colleagues worden met een heerlijke lunch, diner of spetterend themafeest. Staat het spelprogramma van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of bel 085 – 250 06 55 en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Locatie:
Het spelprogramma Ranking your colleagues is op ieder gewenste locatie mogelijk.

 
Let op: voor het spelprogramma Ranking your colleagues geldt een minimale deelname van 20 personen!
 

Ranking your colleagues spel