Daag elkaar uit tijdens een dag Japans zwaardvechten, ontdek de kunst van het handboogschieten of leer iets tijdens een workshop schermen.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Actieve workshops

Actieve workshops; Hèt EvenementenTeam biedt verschillende soorten workshops aan, zowel actief, creatief als comedy. Hiernaast ziet u een overzicht aan actieve workshops die nauwkeurig voor u zijn samengesteld. Daag elkaar uit tijdens een dag Japans zwaardvechten, ontdek de kunst van het handboogschieten of leer iets tijdens een workshop schermen.

Teambuilding en plezier

Teambuilding en plezier staan tijdens de workshops van Hèt EvenementenTeam centraal voor een geslaagd bedrijfsuitje. Wij garanderen dat u een leuke en vooral actieve dag zult beleven tijdens de actieve workshops van Hèt EvenementenTeam.

De meeste workshops zijn al vanaf 15 personen mogelijk! Ook is het mogelijk om workshops te combineren met andere (comedy) activiteiten, een lunch en/of diner om een vullend dagprogramma te maken.

Voor een compleet assortiment aan workshops, verwijzen wij u graag door naar onze website www.workshopteam.nl. U kunt tevens gerust contact met ons opnemen per mail: info@evenemententeam.nl of telefonisch: 085-250 06 55. Let op: voor alle workshops van Hèt EvenementenTeam geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu