U kunt Rotterdam steeds opnieuw verkennen en is daarom bij uitstek geschikt voor uw bedrijfsuitje! Verken deze jonge wereldstad per boot, fiets, step, of te voet. Geniet van sport, spel, theater en de imposante skyline!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Bedrijfsuitjes Rotterdam

Bedrijfsuitjes Rotterdam; Uniek bedrijfsuitje, teamuitje en personeelsfeesten in Rotterdam en op maat verzorgd! Hèt EvenementenTeam regelt het graag voor u! Wereldstad, havenstad, een stad die zich in hoog tempo blijft vernieuwen.

U kunt Rotterdam steeds opnieuw verkennen en is daarom bij uitstek geschikt voor uw bedrijfsuitje! Verken deze jonge wereldstad per boot, fiets, step, of te voet. Geniet van sport, spel, theater en de imposante skyline! Hèt EvenementenTeam helpt u graag op weg om de unieke plekken van Rotterdam te verkennen!

Top 5 activiteiten voor bedrijfsuitjes Rotterdam:

  • Splashtours
  • Pannenkoekenboot
  • Bezoek aan de Euromast
  • Rondvaart Spido
  • Onderzeeër lasergamen

Deze activiteiten zijn slechts een greep uit het scala aan mogelijkheden dat Hèt EvenementenTeam u te bieden heeft qua bedrijfsuitjes en personeelsuitjes in Rotterdam. Informeer naar de mogelijkheden voor uw teamuitje in Rotterdam. De medewerkers van Hèt EvenementenTeam staan graag voor u klaar!

Bekijk het volledig overzicht van de bedrijfsuitjes Rotterdam van Hèt EvenementenTeam of neem contact op met één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of mailadres info@evenemententeam.nl.

Voor alle bedrijfsuitjes Rotterdam geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu