Met de strandactiviteiten van ons evenementenbureau bent u verzekerd van een geslaagd stranduitje met actieve en minder actieve onderdelen. Ons evenementenbureau heeft diverse originele bedrijfsuitjes.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Strandactiviteiten

Strandactiviteiten; met de strandactiviteiten van ons evenementenbureau bent u verzekerd van een geslaagd stranduitje met actieve en minder actieve onderdelen. Ons evenementenbureau heeft diverse originele bedrijfsuitjes. Welke strandactiviteiten ook het beste bij uw gezelschap past: hilariteit en gezelligheid zijn gegarandeerd op onze stranduitjes.

Ga sportief Branding Raften, Golfsurfen, boerengolfen of ga de strijd aan met elkaar tijdens onze Zeskamp tijdens uw personeelsuitje bij Hèt EvenementenTeam. Teambuilding en plezier zijn de belangrijkste kernwoorden van onze strandactiviteiten. Genieten dus!

Grenzen doorbreken

Juist bij het bedrijven van strandactiviteiten tijdens bedrijfsuitjes is er een grotere samenhang van het bedrijf, barrières en grenzen onderling worden doorbroken met gelach en ontspanning. Zonder dat men het doorheeft gaat iedereen volledig op in de strandactiviteit, en laat soms een kant van zichzelf zien die tot dan toe onaangeroerd bleef. Belangrijk: bij onze stranduitjes krijgt u er één ding gratis bij. Een volledig opgepoetste teamgeest…

Uiteraard kunnen de strandactiviteiten gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner, andere activiteiten of spetterend strandfeest.

Staat de activiteit van uw keuze er niet bij of heeft u vragen over een strandactiviteit? Neem dan contact op via ons telefoonnummer 085-250 06 55 of ons mailadres info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers. Bekijk óók ons volledig overzicht van strandfeesten.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu