Onze comedians zullen een spetterende show voor u neerzetten. Elke show kan opmaat gemaakt/geschreven worden. Hierdoor kunnen de comedians leuke kenmerken van uw organisatie meenemen in de show.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Comedy

Comedy TeamComedy; De allerleukste en grappigste cabaret- en comedyshows boekt u bij Hét EvenementenTeam! Wij hebben de meest hilarische stand up comedyshows voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, afscheidsborrel, personeelsfeest of theaterdiner. Bij de comedyshows heeft u de mogelijkheid om een comedian, caberatier, presentator, dagvoorzitter of een fake speach bij te boeken.

Onze comedians zullen een spetterende show voor u neerzetten. Elke show kan opmaat gemaakt/geschreven worden. Hierdoor kunnen de comedians leuke kenmerken van uw organisatie meenemen in de show. Omdat de interactie bij stand-up comedy veel voorkomt, kan dit veel hilariteit opleveren. Hét EvenementenTeam beschikt over een bestand van vele bekende comedians en cabaretiers uit Nederland bekend van televisie en theater. Op aanvraag schrijven wij ook voor televisieprogramma’s, sitcoms en speeches voor uw bijeenkomst.

Naast het leveren van comedians en cabaretiers kunnen wij u ook helpen met het verzorgen van de PR van uw evenement door middel van promotiemateriaal voor uw bijeenkomst of voorstelling voor uw comedyshow of bijeenkomst.

Wilt u iemand in het zonnetje zetten door hem/haar op een grappige, maar vooral hilarische manier voor schut te zetten? Kies dan voor onze Roast Workshop. Wij leren u op een verfijnde manier hoe u iemand op een grappige manier voor schut kan zetten.

Voor meer informatie over comedians, comedyshow en de mogelijkheden kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers via info@evenemententeam.nl of via ons telefoonnummer 085-250 06 55. Tevens kunt u een kijkje nemen op onze comedy website waar meer informatie beschreven staat over comedyshows en de daarbij behorende aspecten.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu