Onze comedians zullen een spetterende show voor u neerzetten. Elke show kan opmaat gemaakt/geschreven worden. Hierdoor kunnen de comedians leuke kenmerken van uw organisatie meenemen in de show.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Comedy

De aller leukste en grappigste cabaret- en comedyshows boekt u bij Hét EvenementenTeam! Wij hebben een samenwerking met Het ComedyTeam ons boekingsbureau voor de meest hilarische stand up comedyshows voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, afscheidsborrel, personeelsfeest of theaterdiner. Bij de comedyshows van ons boekingsbureau heeft u de mogelijkheid om een comedian, cabaretier, presentator, dagvoorzitter of een fake speech bij te boeken of een complete comedyshow inhuren die op maat geschreven is. Een Comedy act of show met een lachgarantie, niet genoeg gelachen geld terug. Zo zelfverzekerd zijn de comedians van ons boekingsbureau ComedyTeam.

Onze comedians zullen een spetterende show voor u neerzetten. Elke show kan op maat gemaakt/geschreven worden. Onze comedians testen hun grappen in onze comedyclub ComedyCity in Den Haag. Hierdoor zijn onze comedians en cabaretiers goed voorbereid. Onze stand up comedians en cabaretiers nemen de leuke kenmerken en prominente medewerkers van uw organisatie mee in de show. Omdat de interactie bij stand-up comedy veel voorkomt, kan dit veel humor en hilariteit opleveren. Hét EvenementenTeam werkt met boekingsbureau ComedyTeam en die beschikt over een bestand van vele bekende comedians en cabaretiers uit Nederland bekend van televisie en theater. Ons comedy bureau schrijft als ghostwriter meer aan bekende televisieprogramma’s, radioshows, sitcoms en speeches voor uw bijeenkomst.

Naast het leveren van comedians en cabaretiers kunnen wij u ook helpen met het verzorgen van de PR van uw evenement door middel van promotiemateriaal voor uw bijeenkomst of voorstelling voor uw comedyshow of bijeenkomst.

Wilt u iemand in het zonnetje zetten door hem/haar op een grappige, maar vooral hilarische manier voor schut te zetten? Kies dan voor onze Roast Workshop. Wij leren u op een verfijnde manier hoe u iemand op een grappige manier voor schut kan zetten.

Voor meer informatie over comedians, comedyshow en de mogelijkheden kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers via info@evenemententeam.nl of via ons telefoonnummer 085-250 06 55. Tevens kunt u een kijkje nemen op onze comedy website waar meer informatie beschreven staat over comedyshows en de daarbij behorende aspecten.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu