Geniet van een van onze vele hilarische stand-up comedians of ga gezellig uiteten en kijk uw ogen uit tijdens een van onze theaterdiners.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Themafeesten

Themafeesten; Op zoek naar een spetterend bedrijfsfeest op maat? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres! Swing mee met de danseressen tijdens de Latin Spirit Party of zing uit volle borst mee met bekende liedjes die de Swinging Nights voor u zingen.

Doet u liever iets rustiger aan? Geniet van een van onze vele hilarische stand-up comedians of gaat u gezellig uit eten? Lachen tot u erbij naar lucht hapt tijdens een van onze comedy theaterdiners garanderen wij dat. Ook de feestdagen laten we niet zomaar aan ons voorbij gaan. Hèt EvenementenTeam biedt tal van leuke activiteiten aan die in het teken staan van de verschillende feestdagen. Van leuke kerstworkshops tot een volledig verzorgd Sinterklaasfeest. Al onze themafeesten staan garant voor een geslaagde avond, waar nog lang over gesproken zal worden!

Hèt EvenementenTeam organiseert al sinds 1995 originele themafeesten op de beste locaties in Nederland. Wij verzorgen graag een complete feestavond voor u, zodat u zelf nergens meer omkijken naar heeft. Van een warm ontvangst tot spectaculair entertainment, heerlijk eten en professionele begeleiding op de avond zelf.

In het menu aan de linkerkant van de pagina vindt u de verschillende typen themafeesten dat organisatiebureau Hèt EvenementenTeam aanbiedt. Wij luisteren graag naar uw wensen en ideeën om samen met u een onvergetelijke avond te organiseren! Maak met één van onze thema’s uw personeelsfeest compleet.

Let op: voor onze themafeesten op maat adviseren wij  een minimale deelname van 80 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu