Spetterend entertainment, een fantastische locatie en een voortreffelijke barbecue zullen ervoor zorgen dat u uw bedrijfsfeest niet snel zult vergeten.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Strandfeesten

Strandfeesten; Tijdens de zomer wilt u genieten van de zon en van de heerlijke sfeer die de zomer teweeg brengt. Met de unieke zomeractiviteiten tijdens uw bedrijfsuitje of personeelsfeest van Hèt EvenementenTeam kunt u heerlijk ontspannen. Geniet u van een workshop cocktail shaken, of gaat u liever sportief surfen of powerkiten?

De dag kan natuurlijk niet ontbreken aan een uniek strandfeest om de dag mee te eindigen. Spetterend entertainment, een fantastische locatie en een voortreffelijke barbecue zullen ervoor zorgen dat u uw bedrijfsfeest niet snel zult vergeten. Sexy salsadansers, limbodansers, bloemenkransen en vooral veel gezelligheid zijn kernwoorden die uw party omschrijven! Toch meer interesse aan een beetje lachen op het strand? Boek dan nu één van onze stand-up comedians!

Met de unieke combinatie van het heerlijke weer en de leuke, unieke activiteiten van Hèt EvenementenTeam, zal elk bedrijfsuitje of personeelsfeest compleet zijn! Strandfeesten, zomerworkshops en sportieve activiteiten; allemaal met het oog op de zomer en het strand! Strandfeesten en activiteiten kunnen op verschillende locaties plaatsvinden. U kunt de onderdelen afzonderlijk boeken, maar u kunt er ook een geheel dagprogramma van maken. Eindig bijvoorbeeld uw dag met een feestelijk en swingend strandfeest! U heeft bij ons de keuze uit vele thema’s, waaronder comedy. Uiteraard kunnen wij ook geheel op maat uw eigen thema uitwerken en ontwerpen. Heeft u speciale wensen? Hèt EvenementenTeam zorgt voor de perfecte uitwerking, niets is onmogelijk!

Hiernaast vindt u een paar voorbeelden van onze populaire strandfeesten. Staat uw strandfeest naar keus er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze strandfeesten of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085-250 06 55 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu