Van het regelen van artiesten of bands tot het verzorgen van de techniek die hierbij nodig is. Het Entertainment Team kan het allemaal voor u tot in de puntjes verzorgen.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Entertainment

Entertainment; Het EntertainmentTeam is een onderdeel van Hèt EvenementenTeam. Voor een goed verzorgd evenement weet Hèt EvenementenTeam dan ook als geen ander op welke aspecten moet worden gelet om het tot een topevenement te maken. Van het regelen van artiesten of bands tot het verzorgen van de techniek die hierbij nodig is. Het Entertainment Team kan het allemaal voor u tot in de puntjes verzorgen.

Mobiele goochelaar

De Mobiele goochelaar van Hèt EvenementenTeam is magie op de vierkante centimeter. De goochelaar begeeft zich tussen het publiek zodat u de kans krijgt om zijn magische acts van héél dichtbij te bekijken. De meest spectaculaire illusies worden ter plekke gepresenteerd en zelfs van zo dichtbij zullen zijn trucs u versteld doen staan.

Karikatuur tekenen

De karikatuurtekenaar van Hèt EvenementenTeam maakt uw bedrijfsfeest compleet! Laat uw eigen karikatuur tekenen door een professionele tekenaar. Binnen een paar minuten heeft de tekenaar u op lachwekkende, maar respectvolle manier vastgelegd! U gaat met een hilarisch en uniek aandenken naar huis.

Green screen

Leg uw feest op een unieke manier vast met de Green screen van Hèt EvenementenTeam. Gedurende uw evenement kunnen uw gasten professioneel op de foto bij een backdrop (achterwand) en met de juiste belichting. De foto wordt in een bewerksoftware geladen waardoor u zelf uw achtergrond kunt bepalen. Dit kan bijvoorbeeld een skihelling zijn, een prachtige bloementuin of, waarom niet, de woestijn! De foto’s zullen ter plaatse worden afgedrukt en in een mooi hoesje gedaan, waarna u gasten hem meteen meekrijgen.

XXXL Kodak camera

Met de reusachtige XXL KODAK camera kunnen al uw gasten hun aanwezigheid op foto vastleggen. Het Fotogastenboek van Hèt EvenementenTeam is een leuke herinnering voor later! Een stijlvolle fotograaf nodigt uw gasten uit de fotocabine te betreden. Door in het flitsballetje te knijpen bepalen de gasten zelf het moment waarop de foto gemaakt wordt. Ga zo mooi of gek mogelijk op de foto, of maak een leuke groepsfoto. Uw gasten krijgen de foto nadat deze is voorzien van een persoonlijke tekst direct mee.

Knutseltafel

De Knutseltafel van Hèt EvenementenTeam zorgt voor een onvergetelijke dag voor uw kinderen. Onder begeleiding kunnen de kinderen hun creatieve geest de vrije loop laten. Er kan worden geknutseld, er wordt geschminkt en er worden ballonfiguren gemaakt; die de kinderen uiteraard mee mogen nemen.

Stel zelf uw personeelsdag samen met het maatwerk van ons evenementenbureau. Voor meer informatie over entertainment van Hèt EvenementenTeam verwijzen wij u naar onze site www.entertainment-team.nl of neem contact op met één van onze medewerkers via 085-250 06 55.

Zit uw activiteit er niet bij? Kijk dan ook naar onze comedy activiteiten op o.a. www.comedyteam.nl en www.comedycity.nl!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu