Tijdens de feestavond zullen de vrouwen feestelijk ontvangen worden met een bloemenkrans. Uw feest wordt geopend met spannend tromgeroffel, gevolgd door ritmische muziek.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Brassband

Brassband; Gaat u mee op reis naar het exotische Latijns-Amerika? Laat u verrassen door de sfeervolle cultuur uit het midden en zuiden van Amerika! De brassband van Hèt EvenementenTeam zorgt voor een spetterend optreden tijdens uw bedrijfsfeest. De muziek van de brassband bestaat uit een unieke mengeling van verschillende Caribische stijlen zoals samba, tumba en merengue.

Tijdens de feestavond zullen de vrouwen feestelijk ontvangen worden met een bloemenkrans. Uw feest wordt geopend met spannend tromgeroffel, gevolgd door ritmische muziek. Hierdoor komen uw gasten direct in de feeststemming en ontstaat er een heerlijke sfeer.

Hèt Entertainment-Team is een onderdeel van Hèt EvenementenTeam. Als u op zoek bent naar entertainment door topacteurs, dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres. Wij hebben een grote hoeveelheid acts van zeer hoge kwaliteit.

Onze artiesten bieden u spetterend entertainment dat perfect aansluit bij uw bedrijfsfeest, personeelsuitje, congres of beurs. Daarnaast bent u voor het regelen van artiesten of het verzorgen van de techniek bij Hèt EvenementenTeam bij het juiste adres. Uitgebreide informatie over artiesten, entertainment en techniek vindt u op www.entertainment-team.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om een workshop Caribisch muziek maken organiseren door onze evenementenbureau.

Stel zelf uw personeelsdag in Den Haag samen met het maatwerk van ons evenementenbureau.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu