De ruimte naast de loungecorner staat helemaal in het teken van Party & Pleasure, op de verlichte dansvloer neemt de DJ de gasten mee op een reis door de zeventiger en tachtiger jaren.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

DJ

DJ; Een bedrijfsfeest is niet compleet zonder goede DJ. De DJ’s van Hèt EvenementenTeam draaien alle muziekstijlen en doordat zij goed aanvoelen wat de gasten willen, zorgt zij ervoor dat de voetjes van de vloer gaan! Na een periode van veel stress is het nu tijd geworden om eens heerlijk verwend te worden. De locatie is ingericht als een ware lounge en Relax room, compleet met een prachtige en sfeervolle lounge.

Ook kunnen er heerlijke hapjes en drankjes gegeten en gedronken worden in de loungecorner. Wat dacht u van heerlijke sushihapjes die de gasten zelf kunnen maken bij de sushi bar! De ruimte naast de loungecorner staat helemaal in het teken van Party & Pleasure, op de verlichte dansvloer neemt de DJ de gasten mee op een reis door de zeventiger en tachtiger jaren. Alle voetjes gaan van de vloer. De gehele avond zal er swingende muziek gedraaid worden op de verlichte dansvloer.

Hèt Entertainment-Team is een onderdeel van Hèt EvenementenTeam. Als u op zoek bent naar entertainment door topacteurs, dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres. Wij hebben een grote hoeveelheid acts van zeer hoge kwaliteit.

Onze artiesten bieden u spetterend entertainment dat perfect aansluit bij uw bedrijfsfeest, personeelsuitje, congres of beurs. Daarnaast bent u voor het regelen van artiesten of het verzorgen van de techniek bij Hèt EvenementenTeam bij het juiste adres. Uitgebreide informatie over artiesten, entertainment en techniek vindt u op www.entertainment-team.nl.

Stel zelf uw personeelsdag samen met het maatwerk van ons evenementenbureau.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu