De danseressen van Hèt EvenemtenTeam zijn professionals en dansen freestyle, axe, Afro-Braziliaans en samba. Tijdens de samba limbo show nemen professionele limbodansers u aan de hand en zorgen samen met u voor een onvergetelijk avond.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Samba limbo show

Samba limbo show; Gaat u mee op reis naar het exotische Latijns-Amerika? Laat u verrassen door de sfeervolle cultuur uit het midden en zuiden van Amerika! Bij binnenkomst krijgen de dames een bloemenkrans aangeboden. Mooie dames in prachtige tropische kledij zullen u laten zien wat sambadansen is. Swingende muziek en stijlvol uitgevoerde dans maken uw feest compleet.

De danseressen van Hèt EvenemtenTeam zijn professionals en dansen freestyle, axe, Afro-Braziliaans en samba. Tijdens de samba limbo show nemen professionele limbodansers u aan de hand en zorgen samen met u voor een onvergetelijk avond. Deze gezellige feestavond wordt afgemaakt met een spectaculaire en adembenemende vuurshow.

De indrukwekkende samba limbo show garanderen een interactief programma, waarbij het publiek wordt uitgenodigd zelf deel te nemen. Welk personeelslid komt het laagst onder de lat door?

Hèt Entertainment-Team is een onderdeel van Hèt EvenementenTeam. Als u op zoek bent naar entertainment door topacteurs, dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres. Wij hebben een grote hoeveelheid acts van zeer hoge kwaliteit. Onze artiesten bieden u spetterend entertainment dat perfect aansluit bij uw bedrijfsfeest, personeelsuitje, congres of beurs. Daarnaast bent u voor het regelen van artiesten of het verzorgen van de techniek bij Hèt EvenementenTeam bij het juiste adres. Uitgebreide informatie over artiesten, entertainment en techniek vindt u op www.entertainment-team.nl.

Stel zelf uw personeelsdag samen met het maatwerk van ons evenementenbureau.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu