Wat dacht u van een workshop smartlappen zingen, Tai Chi of cocktail shaken? Wij zorgen voor een onvergetelijke en creatieve dag waarbij plezier en teambuilding voorop staan. U zult versteld staan van uw eigen kunnen!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Workshops

Op unieke wijze werken aan de teambuilding binnen uw bedrijf? Wat dacht u van een workshop stand up comedy, zelfverdediging of cocktail shaken? Organisatiebureau Hèt EvenementenTeam heeft een selectie gemaakt van de leukste workshops. Wij zorgen voor een onvergetelijke, sportieve en creatieve dag waarbij plezier en teambuilding voorop staan. U zult versteld staan van uw eigen kunnen! Wij helpen u graag met het vinden van de beste workshop voor u en uw collega’s.

  • Actieve workshops zoals Schermen, Aikido en RIB varen
  • Creatieve workshops zoals Graffiti spuiten, Ice Carving of Boetseren
  • Muzikale workshops zoals Djembé, Capoeira en Didgeridoo
  • Culinaire workshops zoals Sushi maken, Barista en Cocktail shaken
  • Body en Mind workshops zoals Yoga, Pokerworkshop en Mindmappen
  • Strandactiviteiten zoals Beachsoccer toernooi, Golfsurfen of beachvolleybal

Professionele begeleiding

Alle workshops van evenementenbureau Hèt EvenementenTeam worden verzorgd door instructeurs en begeleiders met kennis van zaken en natuurlijk een goed gevoel voor humor. Naar wens kunnen activiteiten gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner, spetterend themafeest, strandfeest of andere leuke activiteiten. De workshops die Hèt EvenementenTeam aanbiedt zijn onderverdeeld in een vijftal categorieën, namelijk: actief, culinair, muziek & dans en body & mind. Deze categorieën zijn terug te vinden in het menu aan de linkerkant van de pagina.

Kies voor je jubileum, bedrijfsuitje of vergadering een actieve, culinaire, creatieve of een zakelijke workshop. Onze evenementenbureau biedt workshops aan die laagdrempelig zijn en kunnen in elke stad gehouden. Onze cursusleiders proberen bij workshops een stukje educatie mee te brengen, daarom zijn onze workshops ideaal tijdens een training of cursus? Een workshop van ons evenementenbureau is niet alleen origineel maar is ook interactief en leerzaam. Ons evenementenbureau biedt leuke workshops aan waar de fun factor een belangrijke rol speelt en teambuilding een belangrijk aspect is.

Voor een voorstel op maat of voor meerdere mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met één van onze workshop instructeur. Dit kunt u doen door te mailen naar info@evenemententeam.nl of ons te bellen via de telefoon; 085-250 06 55.

Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van de workshops van Hèt EvenementenTeam op www.workshopteam.nl. Vindt bij ons organisatiebureau een passende workshop voor uw teamuitje. Let op: voor alle workshops geldt een minimale deelname van 20 personen! Voor kleinere groepen die iets leuks willen doen en willen lachen adviseren wij een comedydiner te doen via www.comedycity.nl

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu