Natuurlijk zorgen wij voor professionele begeleiding tijdens uw teamuitje in Delft, zodat u optimaal kunt genieten. Onze teamuitjes en bedrijfsuitjes in Delft zijn gegarandeerd een succes, want Delft hééft het!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Bedrijfsuitjes Delft

Bedrijfsuitjes Delft; Hèt EvenementenTeam regelt het voor u. Nergens in Nederland vindt u een stad met zovéél cultuurhistorie, als in Delft. Het historische centrum van Delft is dan wel klein, maar heeft bijzonder veel te bieden voor uw bedrijfsuitjes in Delft. Eeuwenoude historie, Koninklijke geschiedenis, Delfts Blauw en kunst en cultuur. Maar Delft is uiteraard meer dan dat. Het is ook stad van de technologie, creativiteit en innovatie.

De workshop Delfts Blauw schilderen is erg populair, de kookworkshop valt goed in de smaak en een bezoek aan het Prinsenhof of een rondleiding door de Nieuwe Kerk hoort er gewoon bij. Ook op culinair gebied kent Delft veel verrassingen om van uw personeelsuitje of teamuitje een geslaagde dag of avond te maken. De stad heeft veel gezellige eetcafés en restaurants. Tijdens een rondvaart door de grachten kijkt u ontspannen uw ogen uit, met het spelprogramma Levend Ganzenbord ziet u alle beeldige steegjes en de bezienswaardigheden in de stad. Natuurlijk zorgen wij voor professionele begeleiding tijdens uw teamuitje in Delft, zodat u optimaal kunt genieten. Onze teamuitjes en bedrijfsuitjes in Delft zijn gegarandeerd een succes, want Delft hééft het!

Top 5 activiteiten voor bedrijfsuitjes Delft:

  • Rondleiding door de Delftse Aardewerkfabriek
  • Rondvaart door Delft
  • Spelprogramma Levend Ganzenbord
  • Workshop Delfts blauw schilderen
  • Steptocht door Delft

Deze activiteiten in Delft zijn slechts een greep uit het scala aan mogelijkheden dat Hèt EvenementenTeam u te bieden heeft qua bedrijfsuitjes en personeelsuitjes. Informeer naar de mogelijkheden van personeelsuitjes in Delft.

De medewerkers van Hèt EvenementenTeam staan graag voor u klaar! Bekijk het volledig overzicht van de bedrijfsuitjes Delft van Hèt EvenementenTeam of neem contact op met één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of mailadres info@evenemententeam.nl.

Voor alle teamuitjes en bedrijfsuitjes Delft geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu