Door de jaren heen hebben wij een selectie gemaakt van de beste programma’s en de mooiste locaties. Elke locatie heeft zijn eigen sfeer en staat voor kwaliteit.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Bedrijfsuitjes

Wilt u een uniek bedrijfsuitje voor een scherpe prijs? Dat kan! Hèt EvenementenTeam organiseert bedrijfsuitjes en personeelsuitjes in het binnen- en buitenland. Wij hebben het grootste aanbod in activiteiten en deze zijn allen te combineren tot een spetterend dagprogramma!

Door de jaren heen hebben wij een selectie gemaakt van de beste programma’s en de mooiste locaties. Elke locatie heeft zijn eigen sfeer en staat voor kwaliteit. Dus maak uw dagprogramma compleet met een lunch, borrel en/of diner!

  • Aantrekkelijke en spectaculaire activiteiten;
  • Gevarieerd en groot aanbod;
  • Breed scala aan mogelijkheden;
  • Scherpe prijzen

Aantrekkelijke locaties voor uw evenement

Alle grote steden in Nederland hebben iets bijzonders te bieden. Hèt EvenementenTeam heeft zich gespecialiseerd in een achttal steden. De meest aantrekkelijke en spectaculaire activiteiten hebben we per stad uitgelicht. Een overzicht van deze steden vindt u in het menu aan de linkerkant van deze pagina. De arrangementen zijn zorgvuldig samengesteld en geschikt voor ieder gezelschap. Deze arrangementen zijn slechts een greep uit het scala aan mogelijkheden dat Hèt EvenementenTeam u te bieden heeft qua bedrijfsuitjes en personeelsuitjes. Naast het gevarieerde aanbod in deze steden, biedt Hèt EvenementenTeam u nog vele andere (teambuilding) activiteiten verspreid door Nederland. Informeer naar de mogelijkheden. De deskundige medewerkers van Hèt EvenementenTeam staan graag voor u klaar!

Staat de stad die u wenst er niet bij? Bel 085-25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en vraag aan één van onze medewerkers naar de mogelijkheden. Wij maken graag een op maat gemaakt voorstel voor u!

Hèt Evenemententeam verzorgt evenementen en bedrijfsuitjes uitsluitend vanaf 20 personen.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu