Door de jaren heen hebben wij een selectie gemaakt van de beste programma’s en de mooiste locaties. Elke locatie heeft zijn eigen sfeer en staat voor kwaliteit.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Bedrijfsuitjes, afdelingsfeest of teambuilding

Wilt u een uniek bedrijfsuitje met als doel teambuilding voor een scherpe prijs? Dat kan! Hèt EvenementenTeam organiseert unieke personeelsuitjes, workshops en spelprogramma’s  in het binnen- en buitenland. Wij hebben het grootste aanbod in teambuildings activiteiten en deze zijn allen te combineren met een indrukwekkend dagprogramma! Ook met een klein budget kunnen wij uw bedrijfsuitje tot een succes maken.

Door de jaren heen hebben wij een selectie gemaakt van de beste programma’s en de mooiste locaties in grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Delft Leiden, Volendam en Valkenburg aan de Geul. Wij hebben bewust gekozen voor deze steden omdat hier veel mogelijkheden en bezienswaardigheden zijn voor een leuk bedrijfsuitje.  Elke stad heeft zijn eigen sfeer en staat voor kwaliteit. Dus maak uw dagprogramma compleet, geef ons uw voorkeur aan en wij maken een bedrijfsuitje op maat die bij uw wensen aansluit en geslaagd is.

  • Aantrekkelijke en spectaculaire activiteiten;
  • Gevarieerd en groot aanbod;
  • Breed scala aan mogelijkheden;
  • Beste restaurants voor heerlijke diners
  • Betaalbare activiteiten met scherpe prijzen

Aantrekkelijke locaties voor uw evenement

Alle grote steden in Nederland hebben iets bijzonders te bieden. Hèt EvenementenTeam heeft zich gespecialiseerd in een achttal steden. De meest aantrekkelijke en spectaculaire activiteiten hebben we per stad uitgelicht. Een overzicht van deze steden vindt u in het menu aan de linkerkant van deze pagina. De arrangementen zijn zorgvuldig samengesteld en geschikt voor ieder gezelschap. Deze arrangementen zijn slechts een greep uit het scala aan mogelijkheden dat Hèt EvenementenTeam u te bieden heeft qua bedrijfsuitjes en personeelsuitjes. Naast het gevarieerde aanbod in deze steden, biedt Hèt EvenementenTeam u nog vele andere (teambuilding) activiteiten verspreid door Nederland. Informeer naar de mogelijkheden. Deskundige eventmanager medewerkers van Hèt EvenementenTeam staan graag voor u klaar!

Staat de stad die u wenst er niet bij? Bel 085-25 00 655 of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en vraag aan één van onze specialisten naar de mogelijkheden. Wij maken graag een op maat gemaakt voorstel voor u!

Hèt Evenemententeam verzorgt evenementen en bedrijfsuitjes uitsluitend vanaf 20 personen. Voor kleinere groepen verwijzen wij u naar onze comedyclub www.comedycity.nl. Hier heeft u de mogelijkheid voor een comedy dinnershow!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu