Den Haag is uniek, koninklijk en de stad van de regering en het parlement. Historische en moderne architectuur wisselen elkaar af. Een rondvaart door de grachten en de vele lage bruggetjes, brengt u langs mooie plekken en is een heel bijzondere belevenis.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Bedrijfsuitjes Den Haag

Bedrijfsuitjes Den Haag; Uniek bedrijfsuitje, teamuitje, groepsuitje en personeelsfeesten in Den Haag en op maat verzorgd! Hèt EvenementenTeam regelt het voor u! Hèt EvenementenTeam heeft de leukste bedrijfsuitjes Den Haag! Wilt u een origineel, feestelijk, gezellig, sportief of cultureel uitje, workshops, stadswandeling, rondleiding, bedrijfsfeest, personeelsfeest of groepsuitje in Den Haag of Scheveningen?

Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres! Den Haag is uniek, koninklijk en de stad van de regering en het parlement. Historische en moderne architectuur wisselen elkaar af. Een rondvaart door de grachten en de vele lage bruggetjes, brengt u langs mooie plekken en is een heel bijzondere belevenis. Wie van snelheid houdt, kan in Scheveningen met 80 kilometer per uur over het water scheuren met een powerboat! Een rustig programma behoort ook tot de mogelijkheden. Denk maar aan het strand, de duinen, of een bezoek aan Sealife. Daarbij biedt Hèt EvenementenTeam stadsspel die erg leuk zijn om tijdens uw bedrijfsuitje de stad beter te leren kennen.

Top 5 activiteiten voor bedrijfsuitjes Den Haag en Scheveningen:

  • Bezoek aan de Tweede kamer en Ridderzaal
  • Rondleiding Gevangenpoort
  • Giant Beachgames / zeskamp
  • Bezoek aan Madurodam
  • Workshop graffiti spuiten op het strand

Deze activiteiten zijn slechts een greep uit het scala aan mogelijkheden dat Hèt EvenementenTeam u te bieden heeft qua bedrijfsuitjes en personeelsuitjes in Den Haag / Scheveningen. Informeer naar de mogelijkheden. De medewerkers van Hèt EvenementenTeam staan graag voor u klaar!

Bekijk het volledig overzicht van de bedrijfsuitjes Den Haag of Scheveningen van Hèt EvenementenTeam of neem contact op met één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of mailadres info@evenemententeam.nl.

Voor alle bedrijfsuitjes Den Haag en Scheveningen geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu