De glitter en glamour zorgen voor een ultiem dansfeest uit de jaren zeventig. Fantasievolle kleding en feestelijke verlichting kleuren het podium.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer; Welkom terug in de 70’er jaren! Bent u ook fan van de “wijde-pijpenmode”, Abba, The Weather Girls, Jackson 5, The BeeGee’s, gekleurde pruiken en plezier? Geniet van de grootste Dance classic hits en ga na het diner helemaal los op de verlichte dansvloer! De verlichte dansvloer van Hèt EvenementenTeam is dé eyecatcher voor uw feestavond!

De vloer zorgt voor sfeer en zal uw gasten als een magneet aantrekken. De glitter en glamour zorgen voor een ultiem dansfeest uit de jaren zeventig. Fantasievolle kleding en feestelijke verlichting kleuren het podium.

U wordt ontvangen met een heerlijke welkomstcocktail (optioneel), u kunt erna genieten van een heerlijk luxe buffetarrangement en meedansen op de verlichte dansvloer op de leukste hits die de Disco Diva voor u zingt.

Men zal onvermoeibaar kunnen dansen tot diep in de nacht!

Workshop disco dansen met de verlichte dansvloer

Met onze workshops heeft u gegarandeerd succes en zal er later nog veel nagepraat worden over de activiteit! Uitermate geschikt voor een gemêleerd publiek met zowel mannen en vrouwen van alle leeftijden en culturen, de leukste manier om op aanstekelijke muziek gezellig samen te bewegen en te ontspannen!

Maak met de verlichte dansvloer uw personeelsfeest of bedrijfsfeest compleet.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu