Een beachparty of tropisch themafeest is natuurlijk niet compleet zonder uw eigen cocktailbar. Met een heerlijk cocktail in uw hand proeft u meteen de geweldige sfeer en wordt u verwelkomd door onze Glamour Girls!

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Cocktailbar

Cocktailbar; Een beachparty of tropisch themafeest is natuurlijk niet compleet zonder uw eigen cocktailbar. Terwijl u de schitterend versierde locatie binnenkomt, is het eerste wat u opvalt dat het thema tot in puntjes uit is gewerkt; het is prachtig gedecoreerd met palmbomen, dollartekens, levensgrote speelkaarten en glitterobjecten.

Met een heerlijk cocktail in uw hand proeft u meteen de geweldige sfeer en wordt u verwelkomd door onze Glamour Girls! Met zijn goede beats zorgt de DJ dat de gasten de verlichte dansvloer opkomen en vervolgens gaan swingen op de opzwepende muziek. Mocht u uitgedanst zijn, dan kunt u bij de cocktailbar een lekker verkoelende cocktail halen. De cocktails worden door een professionele bartender voor uw neus geshaked! Geniet samen met uw collega’s van een gezellige feestavond met een overheerlijke cocktail in uw hand. De Cocktailbar van Hèt EvenementenTeam is smaakvol verzorgt en leuk voor iedere gelegenheid. De cocktailbar is incl. 200 cocktails.

Hèt Entertainment-Team is een onderdeel van Hèt EvenementenTeam. Als u op zoek bent naar entertainment door topacteurs, dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres. Wij hebben een grote hoeveelheid acts van zeer hoge kwaliteit.

Onze artiesten bieden u spetterend entertainment dat perfect aansluit bij uw bedrijfsfeest, personeelsuitje, congres of beurs. Daarnaast bent u voor het regelen van artiesten of het verzorgen van de techniek bij Hèt EvenementenTeam bij het juiste adres. Uitgebreide informatie over artiesten, entertainment en techniek vindt u op www.entertainment-team.nl.

Maak met de cocktailbar uw personeelsfeest of bedrijfsfeest compleet.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu