De samba percussie band zal een knallende welkomstact verzorgen, waarna u kunt genieten van een voortreffelijk barbecuebuffet dat onze koks speciaal voor u bereidt hebben.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Latin Spirit Beachparty

Latin Spirit Beachparty; Op de avond van uw personeelsfeest van Hèt EvenementenTeam wordt u ontvangen met een heerlijke tropische welkomstcocktail en een bloemenkrans. U waant zich met zo’n entree direct in de tropische oorden.

De samba percussie band zal een knallende welkomstact verzorgen, waarna u kunt genieten van een voortreffelijk barbecuebuffet dat onze koks speciaal voor u bereidt hebben. De rest van de avond zal in het teken staan van subliem en groots entertainment. We beginnen de feestavond met een salsa demonstratie door de beste salsadansers van Nederland. Vervolgens zullen zij een workshop salsadansen verzorgen waaraan iedereen mee kan doen.

Later op de avond zal een hoogtepunt ontstaan wanneer onze Braziliaanse showgirls met een spetterende sambashow en limbo- vuurshow een tropisch optreden geven. De DJ zorgt voor de beste beats en hits tijdens uw personeelsfeest.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu