De glitter en glamour zorgen voor een ultiem dansfeest uit de jaren zeventig. Fantasievolle kleding en feestelijke verlichting kleuren het podium.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Disco Inferno Beachparty

Disco Inferno at the Beach; Welkom in de 70’er jaren tijdens uw personeelsfeest van Hèt EvenementenTeam! Bent u ook fan van de “wijde-pijpenmode”, Abba, Jackson 5, The BeeGee’s, gekleurde pruiken en vooral veel plezier? Boek dan een Disco Inferno at the Beach bij Hèt EvenementenTeam! Geniet van de acts die de Disco Girls uitvoeren, swing mee tijdens de workshop discodansen en ga na het diner op de verlichte dansvloer helemaal los!

Dit allemaal op úw Disco Inferno beachparty! De glitter en glamour zorgen voor een ultiem dansfeest uit de jaren zeventig. Fantasievolle kleding en feestelijke verlichting kleuren het podium. De dresscode zal bestaan uit strakke pakken met puntkragen, wijde broekspijpen en torenhoge plateauzolen. Wilt u uw Disco Inferno at the Beach helemaal perfect maken? Kies dan voor een discoband, casinotafels en gekleurde pruiken tijdens uw personeelsfeest!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu