Een prachtig ingerichte beachclub met kussens, loungebanken en veel palmen en decoraties. Relaxen met een heerlijke cocktail in de hand, en tegelijk genieten van de ondergaande zon.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Summer lounge party

Summer lounge party; Wilt u lekker relaxen op het strand? Hèt EvenementenTeam heeft dan het ideale personeelsfeest op het strand voor u, namelijk de summer lounge party. Wanneer u binnenkomt in de schitterend versierde beachclub, valt op dat het thema tot in de puntjes uitgewerkt is.

Een prachtig ingerichte beachclub met kussens, loungebanken en veel palmen en decoraties. Relaxen met een heerlijke cocktail in de hand, en tegelijk genieten van de ondergaande zon. Tijdens de summer lounge party kunt u er voor kiezen lekker onderuit te zakken op één van de loungebanken terwijl u geniet van overheerlijke hapjes en drankjes, maar u kunt natuurlijk ook een dansje wagen op de dansvloer met heerlijke lounge muziek die de DJ voor u zult draaien.

U zult versteld staan van de trucs van één van de beste illusionisten van Nederland. Houdt u van een trendy feest in een unieke beachclub waarin alles mag en niets moet? Dan is de Beach Loungeparty absoluut iets voor u!

Hèt EvenementenTeam zorgt ervoor dat u heerlijk kunt loungen en relaxen op uw eigen strandfeest!

U kunt er ook voor kiezen uw personeelsfeest op het strand uit te breiden met een leuke strandworkshop. Hierbij kunt u denken aan verschillende workshops, zoals een cocktails shaken, graffiti spuiten, Ibiza slippers maken en zandkastelen maken. Staat het strandfeest van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze strandfeesten of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085-250 06 55 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu