Gaat u voor een hole-in-one tijdens uw personeelsuitje op het strand? De originele workshop boeren strandgolf is zeer geschikt als bedrijfsuitje en u bent verzekerd van een heerlijk dagje in de buitenlucht vol hilarische momenten.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Boeren Strandgolf; De workshop is nu ook mogelijk in een strandvariant. Boerengolf, maar dan op het strand of in de duinen. Een bal in een emmer proberen te krijgen. ” Golfclubs met klompen aan het uiteinde”. Een workshop boeren strandgolf is een variant van golfen en is daarom toegankelijk voor iedereen! De workshop boeren strandgolf van Hèt EvenementenTeam geeft u de kans te genieten van de Hollandse kust en daarnaast op een komische manier de golfsport uit te oefenen.

Gaat u voor een hole-in-one tijdens uw personeelsuitje op het strand? Uiteraard is er voor de winnaar van de boeren strandgolf een leuke prijs!

Het is heel leuk om met zo’n groep cohesie te creëren. Je krijgt daardoor als groep een hechtere band.’’ Niet alleen collega’s op de werkvloer, maar ook voor directeuren is het een leuk actief teamuitje.

Als het te hard waait? Dan kiezen we in overleg voor andere activiteit. Want veiligheid staat bij ons voorop.’’ De originele workshop boeren strandgolf is zeer geschikt als bedrijfsuitje en u bent verzekerd van een heerlijk dagje in de buitenlucht vol hilarische momenten die u niet snel meer vergeet! Speel nu het Boeren strandgolf langs de prachtige kust van Nederland tijdens uw uitje.

Inclusief

  • Begeleider
  • Materialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Strandactiviteit boeren strandgolf combineren?

Na de strandactiviteit boeren strandgolf kunt u ervoor kiezen om de dag af te sluiten met een andere activiteit en/of een heerlijke barbecue in combinatie met een strandfeest. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij ? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s. Heeft u vragen over de activiteit boeren strandgolf ? Neem dan contact op via ons telefoonnummer 085-250 06 55 of ons mailadres info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers. Bekijk óók ons volledig overzicht van strandfeesten.

Locatie:

De strandactiviteit boeren strandgolf is op vrijwel alle stranden in heel Nederland mogelijk.

Let op: voor de workshop visagie geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu