Beachvolleybal is een ideale sport om goed te leren samenwerken. Er is namelijk een gezamenlijk doel: het andere team verslaan.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Beachvolleybal toernooi

Beachvolleybal toernooi; Iedereen kan meedoen aan een spannend en gezellig spelletje Beachvolleybal toernooi van Hèt EvenementenTeam. Tijdens uw personeelsuitje bestaat elk team uit 2 tot 6 spelers, welke de bal over het net moeten spelen. Beachvolleybal is een ideale sport om goed te leren samenwerken. Er is namelijk een gezamenlijk doel: het andere team verslaan.

Het Beachvolleybal toernooi bestaat uit 2 poules waarin de verschillende teams de strijd tegen elkaar aangaan, uiteraard om de felbegeerde eerste plaats.

Er is ook een prijsuitreiking, waarbij het winnende team een leuke prijs ontvangt. Ook is het mogelijk een combinatie-toernooi te spelen met Beachsoccer toernooi.

Slecht weer? Wees niet gevreesd wij kunnen op aanvraag ook leuke binnen spelen organiseren op elke Beachclub/Strandpaviljoen. De leukste nostalgische spelen maakt uw personeelsfeest tot een gezellig feest.

Inclusief

  • Spelleider
  • Spelmaterialen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Beachvolleybal toernooi combineren?

Een Beachvolleybal toernooi wordt meestal gecombineerd met een zeskamp of beachgames meteen aansluitend barbecue op een van onze vaste beachclub/strandpaviljoens. Voor de mindere actieve personeelsleden hebben wij ook leuke workshops zoals cocktail shaken of een salsa workshop. Staat de strandactiviteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en strandactiviteiten of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Let op: voor de activiteit beachvolleybal toernooi geldt een minimale deelname van 15 personen!
Prijs is geheel afhankelijk van het aantal deelnemers aan deze strandactiviteit.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu