Om tijdens het Beachsoccer toernooi de andere teams te kunnen verslaan, is een goede samenwerking belangrijk. Uiteraard kan de activiteit beachsoccer toernooi gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Beachsoccer toernooi

Beachsoccer toernooi; wie denkt aan een spannende en gezellige sport, denkt aan Beachsoccer. Elk team zal bestaan uit 4 tot 8 spelers. Doordat het spel op het strand wordt gespeeld, zal het spannende en spectaculaire acties opleveren. Om tijdens het Beachsoccer toernooi de andere teams te kunnen verslaan, is een goede samenwerking belangrijk.

Het Beachsoccer toernooi bestaat uit 2 poules, waarin verschillende teams tegen elkaar strijden om de eerste plaats. Een prijsuitreiking kan hier niet aan ontbreken en het winnende team zal dan ook een leuke prijs in ontvangst nemen.

Ook is het mogelijk een combinatie-toernooi te spelen met Beach volleybal. Prijs is geheel afhankelijk van het aantal deelnemers aan deze workshop.

Inclusief

  • Instructeurs
  • Materialen
  • Prijsuitreiking
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

De activiteit beachsoccer toernooi combineren?

Uiteraard kan de activiteit beachsoccer toernooi gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via 085-250 06 55 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Locatie:

Het beachsoccer toernooi is niet in heel Nederland mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden.

Let op: voor de activiteit beachsoccer toernooi geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu