Leer uzelf verdedigen in gevallen van nood en vergroot hierbij uw zelfvertrouwen. Denk hierbij aan boksen, kickboksen, Tae Bo enzovoort. De training is voor iedereen toegankelijk en is daarbij de ultieme training bij uitstek.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Zelfverdediging

Workshop zelfverdediging; leer uzelf verdedigen in gevallen van nood en vergroot hierbij uw zelfvertrouwen. Tijdens de workshop Zelfverdediging van Hèt EvenementenTeam zult u kennis maken met basisbeginselen van verschillende vechtsporten.

Denk hierbij aan boksen, kickboksen, Tae Bo enzovoort. De training is voor iedereen toegankelijk en is daarbij de ultieme training bij uitstek. Sleutelwoorden voor deze activiteit zijn conditie, techniek en plezier.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop zelfverdediging combineren?

Uiteraard kan de workshop zelfverdediging gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten.

Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-250 06 55 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Locatie:

De workshop zelfverdediging is vrijwel in heel Nederland mogelijk.

Let op: voor de workshop zelfverdediging geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu