Laat u verrassen door deze spectaculaire dans -en vechtkunst. De Braziliaanse cultuur kent een eeuwenlange geschiedenis, waar Capoeira een onderdeel van is.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Capoeira

Workshop Capoeira; Ervaar dé Braziliaanse martial art waarbij acrobatiek, muziek, dans en gevecht samenkomen. Op het ritme van opzwepende muziek speelt u het sportieve spel van schijnbewegingen, aanvallen en verdedigen. Laat u verrassen door deze spectaculaire dans -en vechtkunst. De Braziliaanse cultuur kent een eeuwenlange geschiedenis, waar Capoeira een onderdeel van is.

Tijdens de bevrijding van de slaven heeft deze sport een grote rol gespeeld. Tegenwoordig is Capoeira een bekende sport in Brazilië, waarin Afrikaanse elementen nog duidelijk terug te vinden zijn. Er wordt tijdens de workshop een spel gespeeld, geïnspireerd door klanken van de berimbau (snaarinstrument). Slimheid, techniek, conditie en snelheid spelen een grote rol.

In onze workshops staan fun en het Braziliaanse gevoel centraal. Deze Capoeira workshop van Hèt EvenementenTeam moet u absoluut een keer gedaan hebben.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop Capoeira combineren?

Uiteraard kan de workshop capoeira gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-250 06 55 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Locatie:

De workshop Capoeira is in vrijwel heel Nederland mogelijk.

Tip:

Combineer deze dynamische workshop met uw vergadering, teambuildingsdag of scholingsdagen. Capoeira is zeer geschikt als energizer of afsluiting van de dag.

Let op: voor de workshop capoeira geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu