U leert tijdens de workshop aikdo contact te maken met uw innerlijke kracht, uw Ki. U ontdekt hoe u deze kracht kunt oproepen en gebruiken.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Aikido

Workshop aikido; Aikido is een sport die is afgeleid van de ouderwetse Samoerai. Deze sport gaat jaren terug naar de tijd van de Japanners. De bewegingen van Aikido zijn stevig, en kunnen vergeleken worden met een dans. Maak tijdens deze unieke workshop van Hèt EvenementenTeam kennis met de basistechnieken en de fijne kneepjes van de sport tijdens uw bedrijfsuitje.

U leert tijdens de workshop aikdo contact te maken met uw innerlijke kracht, uw Ki. U ontdekt hoe u deze kracht kunt oproepen en gebruiken. Daarnaast leert u op een andere manier naar uzelf te kijken. U ontdekt welke eigenschappen uw kracht verzwakken en hoe u deze kunt veranderen in eigenschappen die u sterk maken.

Door middel van diverse oefeningen leert u welke invloed gedachten en lichaamshouding hebben op uw emoties en stemming.

Workshop Aikido combineren?

Uiteraard kan de workshop aikido gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteten. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s. Heeft u vragen over de workshop aikido stel uw vraag via ons telefoonnummer 085-250 06 55 of ons mailadres info@evenemententeam.nl.

Locatie:

De workshop aikido is vrijwel in heel Nederland mogelijk.

Let op: voor de workshop aikido geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu