Competitie, samenwerking, maffe multiple choice antwoorden en open vragen waar een snel groepsoverleg voor nodig is, komen naar voren.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Hollandtest

Hollandtest; Uw Nederlandse kennis wordt op de proef gesteld terwijl u geniet van een exclusieve maaltijd. U wordt aan het begin van de avond ingedeeld in groepen. Per groep bedenkt u een Hollandse strijdkreet – welke u natuurlijk ook ten gehore brengt. Vervolgens zal de test beginnen.

Wanneer was de Tweede Wereldoorlog? Hoe staan Nederlanders in het buitenland zowel bekend? Hoeveel drinkt de gemiddelde Nederlander? Inhoudelijke vragen worden humoristisch gemaakt, en komische vragen worden ineens leerzaam! Competitie, samenwerking, maffe multiple choice antwoorden en open vragen waar een snel groepsoverleg voor nodig is, komen naar voren. Met de groep gaat u vervolgens ook zingen. De liedjes lijken makkelijk, maar hoe gaan ze verder? ‘In een groen, groen, groen, groen knollenknollenland…’ Welke groep kan er uiteindelijk het beste nazingen, doorzingen, afzingen en uiteindelijk alles meezingen? Uiteindelijk volgt er een strijd tussen de beste deelnemers uit de beste groepen, die zullen worden beloond met een prijs om de eer!

U geniet tijdens de rondes door van uw drie gangen diner en kunt u contacten bijleggen met collega’s of de baas.

Aantal acteurs: 2

Maak met één van onze thema’s uw personeelsfeest compleet. Kijk ook op WorkshopTeam voor meer leuke spelprogramma’s

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu