Professionele zandbeeldhouwers geven u een introductie over het creëren van een zandsculptuur. U gaat hierna zelf aan de slag met dit speciale beeldenzand om een zo mooi mogelijke zandsculptuur te maken.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Zandsculpturen maken

Workshop zandsculpturen maken; tijdens de workshop zandsculpturen maken van Hèt EvenementenTeam leert u hoe bijzonder het is om zelf de mooiste sculpturen te kunnen maken met dit speciale zand. Professionele zandbeeldhouwers geven u een introductie over het creëren van een zandsculptuur.

U gaat hierna zelf aan de slag met dit speciale beeldenzand om een zo mooi mogelijke zandsculptuur te maken. De workshop zal onvergetelijk worden, hoe gek uw voorkeuren en/of ideeën ook zijn. De truc van het zandsculpturen is het weghalen van materiaal om uw beeld te onthullen. Zandsculpturen is een verrassend leuk programma waar iedereen aan deel kan nemen!

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop zandsculpturen maken combineren?

Uiteraard kan de workshop zandsculpturen maken gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de creatieve workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-250 06 55 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Locatie:

De workshop zandsculpturen maken is vrijwel in heel Nederland mogelijk. Ook in de winter is deze workshop mogelijk als creatief uitje.

Tip:

Wilt u een ludiek uitje en een workshop met zand zonder de extra kosten van het speciale beeldenzand? Boek dan onze workshop met gewoon zand, Zandcreaties Bouwen! Als teambuilding samen aan een groter werk werken is een leuke uitdaging. Wij zorgen voor de materialen en het strand doet de rest.

Let op: voor de workshop zandsculpturen maken geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu