De koeienbeelden zijn op zeer veel verschillende manieren te beschilderen. Tijdens de workshop beschilderen we geen echte koe maar een koe van ecoshape (papier mache) van circa 25 cm.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Koe schilderen

Koe schilderen; oud Hollandse gezelligheid tijdens de workshop koe schilderen van Hèt EvenementenTeam! De koeienbeelden zijn op zeer veel verschillende manieren te beschilderen. Tijdens de workshop beschilderen we geen echte koe maar een koe van ecoshape (papier mache) van circa 25 cm. U kunt tijdens deze workshop er ook voor kiezen om de koe te beplakken. Op aanvraag is het ook mogelijk om andere dieren te beschilderen of beplakken.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Uw eigen creatie mee naar huis
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop koe schilderen combineren?

Uiteraard kan de workshop koe schilderen/ koe beschilderen gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de creatieve workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-250 06 55 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Locatie:

De workshop koe schilderen is vrijwel in heel Nederland mogelijk.

Let op: voor de workshop koe schilderen geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu