U beschildert 1 klomp per persoon. U zult zien dat er een hoop collega’s erg creatief zijn en een echt kunstwerk van hun klomp zullen maken.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Klomp schilderen

Workshop klomp schilderen; Nederland staat bekend om kaas, tulpen, molens en natuurlijk klompen! In het kader van Hollandse gezelligheid gaat u tijdens de workshop klompen schilderen van Hèt EvenementenTeam houten klompen pimpen! Delfsblauw, koeienprint, bloemetjes of uw persoonlijke ontwerp; alles is mogelijk! U kunt de klomp met allemaal verschillende printen beplakken of verven.

U beschildert 1 klomp per persoon. U zult zien dat er een hoop collega’s erg creatief zijn en een echt kunstwerk van hun klomp zullen maken. Uiteraard kunt u aan het einde van de dag uw klomp mee naar huis nemen voor een onvergetelijke herinnering aan uw workshop klompen schilderen in Leiden.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Uw eigen creatie mee naar huis
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop klomp schilderen combineren?

Uiteraard kan de creatieve workshop klomp schilderen gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten.

Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-250 06 55 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Locatie:

De workshop klomp schilderen is vrijwel in heel Nederland mogelijk.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu