De graffiti workshop van Hèt EvenementenTeam is uniek en alle deelnemers worden actief betrokken om het uiterste uit de creativiteit te halen.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Graffiti spuiten

Workshop graffiti spuiten; dagelijks komen we in aanraking met de kunstwerken die worden gespoten op openbare plekken. Dit is de kans om zelf in aanraking te komen met iets wat u altijd al heeft willen doen. Tijdens de workshop graffiti spuiten van Hèt EvenementenTeam leert u de techniek van het spuiten in de juiste vormen en verhoudingen, wat niet erg eenvoudig is. Na afloop van de workshop krijgt iedereen zijn eigen werk mee naar huis, of u kunt kiezen uw kunstwerk achter te laten op de werkplek.

De graffiti workshop van Hèt EvenementenTeam is uniek en alle deelnemers worden actief betrokken om het uiterste uit de creativiteit te halen. Niet alleen kan de workshop als leuk bedrijfsuitje fungeren, maar ook voor teambuilding is de graffiti workshop ideaal. Dit omdat het mogelijk is om een gezamenlijk eindresultaat te behalen aan de hand van een thema.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Per groep uw eigen creatie mee naar huis
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop graffiti spuiten combineren?

Uiteraard kan de workshop graffiti spuiten gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten.

Staat de creatieve workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-250 06 55 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Locatie:

De workshop graffiti spuiten is vrijwel in heel Nederland mogelijk.

Let op: voor de workshop graffiti spuiten geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu