U gaat tijdens de workshop Venetiaans masker versieren van Hèt EvenementenTeam zelf een Venetiaans masker beplakken en versieren. Er zijn verschillende mogelijkheden qua maskers, zoals een poezenkop, gezichtsmasker of een zon.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Venetiaans masker versieren

Venetiaans masker versieren; tijdens de carnaval in Venetië is iedereen vermomd. Mensen lachen, praten, dansen en drinken wijn met elkaar. Italianen maakten Venetiaanse maskers volgens de Italiaanse traditie. Niemand weet wie er achter het masker schuilt. U gaat tijdens de workshop Venetiaans masker versieren van Hèt EvenementenTeam zelf een Venetiaans masker beplakken en versieren.

U gaat aan de slag met vele soorten materialen waardoor uw masker uiteindelijk een juweeltje wordt. Er wordt een eenvoudig masker in zijn geheel opgemaakt en ontworpen. Er zijn verschillende mogelijkheden qua maskers, zoals een poezenkop, gezichtsmasker of een zon.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Uw eigen creatie mee naar huis
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop Venetiaans masker versieren combineren?

Uiteraard kan de creatieve workshop Venetiaans masker versieren gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten.

Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-250 06 55 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Locatie:

De workshop Venetiaans masker versieren is vrijwel in heel Nederland mogelijk.

Let op: voor de workshop Venetiaans masker versieren geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu