Uit volle borst kunt u meezingen met bekende Hollandse artiesten als Marco Borsato en André Hazes. Ontdek de charmes van het levenslied en laat anderen meehuilen met de vaak hartverscheurende teksten.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Smartlappen zingen

Workshop smartlappen zingen; We kennen ze allemaal de smartlappen van weleer. We kunnen ze ook allemaal meezingen. En dat meezingen gebeurt dan ook op elk feestje en partijtje. Zeker naar een paar borrels gaat het zingen steeds beter en durft iedereen mee te doen! Waan uzelf Tante Leen of Johnny Jordaan met de workshop smartlappen zingen van Hèt EvenementenTeam. Onder begeleiding van een artiest gaat u en uw collega’s verschillende smartlappen zingen.

Er is uiteraard een boekje aanwezig waar alle songteksten in staan. Uit volle borst kunt u meezingen met bekende Hollandse artiesten als Marco Borsato en André Hazes. Ontdek de charmes van het levenslied en laat anderen meehuilen met de vaak hartverscheurende teksten.

Smartlappen zingen is niet alleen een kwestie van gewoon meezingen. In de workshop smartlappen zingen leert u de beste technieken en de meest prettige manier van zingen.

De workshop smartlappen zingen is voor jong en oud, waarbij maar één ding centraal in de workshop smartlappen zingen staat, en dat is plezier!

Locatie:

De workshop Smartlappen zingen is in vrijwel heel Nederland mogelijk.

Tip:

Een leuke teambuidling activiteit is het schrijven van een eigen smartlap. U krijgt dan tijdens de workshop smartlappen zingen van Hèt EvenementenTeam ook de gelegenheid uw eigen smartlap te schrijven.

Vind bij ons organisatiebureau een passende workshop voor uw teamuitje. Bekijk hier ons complete aanbod van workshops of bel 085-250 06 55 en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu