Tijdens deze workshop leert een echte didgeridoospeler u hoe u, door middel van lucht te blazen in de didgeridoo, bijzondere klanken kunt creëren. Een didgeridoo workshop is een leuke en bijzondere ervaring.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Didgeridoo

Workshop didgeridoo; de didgeridoo is een Australische, muziekinstrument dat afkomstig is van de cultuur van de Aboriginals. De didgeridoo is een langwerpig blaasinstrument dat door termieten is uitgehold. Benieuwd hoe u dit instrument bespeelt? Tijdens deze workshop leert een echte didgeridoospeler u hoe u, door middel van lucht te blazen in de didgeridoo, bijzondere klanken kunt creëren.

Tijdens de workshop komen de basistechnieken, de basistonen, het circulaire ademhalen en het gebruik van de mond aan bod. Ook leert u hoe u verschillende tonen kunt blazen.

Een didgeridoo workshop is een leuke en bijzondere ervaring. Samen met uw collega’s of vrienden produceert u de mooiste geluiden en geniet u van de energie die dit instrument geeft.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop didgeridoo combineren?

Uiteraard kan de workshop didgeridoo gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-250 06 55 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Locatie:

De workshop didgeridoo is in vrijwel heel Nederland mogelijk.

Let op: voor de workshop didgeridoo geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu