In no time slaat de vonk over en staat men te swingen op Braziliaanse ritmes. Het samenspelen als in een Braziliaanse Batucada is een bijzondere en buitengewoon power gevende ervaring.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Samba percussie

Workshop samba percussie; tijdens de samba percussie van Hèt EvenementenTeam staat muziek maken centraal. Onder leiding van een professional gaat u, samen met de andere deelnemers, deze heerlijke muziek maken. Iedereen krijgt een eigen, uniek percussie instrument waarmee de muziek gemaakt gaat worden. Ervaar wat een percussie workshop kan betekenen voor de spirit van uw team.

In no time slaat de vonk over en staat men te swingen op Braziliaanse ritmes. U zult zien dat het eindresultaat verbluffend is. Deze workshop is ideaal als teambuilding, als verrassende opening van de dag, als energizer tijdens uw vergadering of scholingsbijeenkomst of als knallende muzikale afsluiter.

Het samenspelen als in een Braziliaanse Batucada is een bijzondere en buitengewoon power gevende ervaring die u uw leven lang meeneemt.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop samba perucssie combineren?

Uiteraard kan de workshop samba percussie gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-250 06 55 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Locatie:

De workshop samba percussie is in vrijwel heel Nederland mogelijk.

Let op: voor de workshop samba percussie geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu