Samen trommelen, iedereen kan het en we gaan natuurlijk ook veel lachen! Ervaar hoe fantastisch het voelt om samen de schouders te zetten onder een heerlijk, spetterend muziekstuk.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Djembé

Workshop Djembé; de originele Djembé instrumenten worden nog steeds met de hand gemaakt. Dit maakt de Djembé ook zo speciaal. Oorspronkelijk komt de Djembé uit Afrika. Ervaar hoe fantastisch het voelt om samen de schouders te zetten onder een heerlijk, spetterend muziekstuk.

Samen trommelen, iedereen kan het en we gaan natuurlijk ook veel lachen! U zult tijdens de workshop djembé van Hèt EvenementenTeam gezamenlijk een muzikaal en zeer ritmisch eindresultaat bereiken.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop djembé combineren?

Uiteraard kan de workshop djembé gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-250 06 55 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Tip:

Deze workshop is ook zeer geschikt als onderdeel van uw (studie)dag, uitje of evenement. Samenwerking staat bij de muzikale workshop Djembé centraal.

Locatie:

De workshop Djembé is in vrijwel heel Nederland mogelijk.

Let op: voor de workshop djembé geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu