Tegenwoordig is Capoeira een bekende sport in Brazilië, waarin Afrikaanse elementen nog duidelijk terug te vinden zijn.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Capoeira

Workshop Capoeira; Ervaar dé Braziliaanse martial art waarbij acrobatiek, muziek, dans en gevecht samenkomen. Op het ritme van opzwepende muziek speelt u het sportieve spel van schijnbewegingen, aanvallen en verdedigen.

Laat u verrassen door deze spectaculaire dans -en vechtkunst. De Braziliaanse cultuur kent een eeuwenlange geschiedenis, waar Capoeira een onderdeel van is.

Tijdens de bevrijding van de slaven heeft deze sport een grote rol gespeeld. Tegenwoordig is Capoeira een bekende sport in Brazilië, waarin Afrikaanse elementen nog duidelijk terug te vinden zijn.

Er wordt tijdens de workshop een spel gespeeld, geïnspireerd door klanken van de berimbau (snaarinstrument). Slimheid, techniek, conditie en snelheid spelen een grote rol.

Op dit moment is capoeira in Brazilië de meest populaire sport naast voetbal en niet voor niets! Capoeira zet de wereld letterlijk op zijn kop! Maar u hoeft niet lenig of heel fit te zijn om deze sportieve workshop te volgen. Iedereen kan deze dynamische sport kan leren. Verras en verbaas uzelf, ontdek de Braziliaan die ook in u schuilt! In onze workshops staan fun en het Braziliaanse gevoel centraal. Deze Capoeira workshop van Hèt EvenementenTeam moet u absoluut een keer gedaan hebben.

Locatie:

De workshop Capoeira is in vrijwel heel Nederland mogelijk.

Tip:

Combineer deze dynamische workshop met uw vergadering, teambuildingsdag of scholingsdagen. Capoeira is zeer geschikt als energizer of afsluiting van de dag.

Vind bij ons organisatiebureau een passende workshop voor uw teamuitje. Bekijk hier ons complete aanbod van workshops of bel 085-250 06 55 en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu