De workshop zakelijk flirten van Hèt EvenementenTeam biedt u vermaak, maar is tevens goed te gebruiken. Mogelijkheden variëren van puur flirtvermaak tot serieuze communicatietraining.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Workshop zakelijk flirten

Workshop zakelijk flirten; de kunst van het gebruik van flirten in een zakelijke situatie wordt u tijdens deze workshop aangeleerd. De workshop zakelijk flirten van Hèt EvenementenTeam biedt u vermaak, maar is tevens goed te gebruiken.

Mogelijkheden variëren van puur flirtvermaak tot serieuze communicatietraining. Bij activiteiten als (zakelijk) contact leggen, iets verkopen of iets gedaan willen krijgen kunnen verleidingstechnieken en charmebekwaamheden uitstekend van pas komen.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop zakelijk flirten combineren?

Uiteraard kan de workshop zakelijk flirten gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-250 06 55 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Locatie:

De workshop zakelijk flirten is vrijwel in heel Nederland mogelijk.

Let op: voor de workshop zakelijk flirten geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu