U leert te ontspannen tijdens inspanning, een ervaring die u tot ver buiten de Yogales rustiger en krachtiger maakt. Uw gedachtegang en gevoelsleven kan volledig tot rust komen.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Yoga

Workshop Yoga; Met Yoga leert u uw lichaam op een bewuste manier gebruiken. Yoga stamt af van een bewegingsleer uit India die al eeuwenlang bestaat. Yoga is bewustzijn en ervaring van éénwording. Maar waarom voelen we ons vaak niet één?

Onze klesha’s, de kleuringen in ons mind veld, is waar wij ons door laten (af)leiden. Waardoor wij de éénwording niet meer zien, voelen of realiseren. Hatya yoga is in Nederland de meest populaire vorm van yoga. Deze vorm wordt als zeer ontspannend ervaren, vandaar dat yoga steeds meer aan populariteit wint in deze tijden waar mensen steeds meer stress ondervinden.

Tijdens deze workshop van Hèt EvenementenTeam zult u verschillende oefeningen uitvoeren, die u worden aangeleerd door een ervaren yogadocent. Hierdoor brengt u uw lichaam en geest in balans.

Daarnaast leert u te ontspannen tijdens inspanning, een ervaring die u tot ver buiten de Yogales rustiger en krachtiger maakt. Uw gedachtegang en gevoelsleven kan volledig tot rust komen, zodat herstel op al deze gebieden kan plaatsvinden. Yoga is dus de manier om het lichaam gezond, krachtig en soepel te maken en te houden en tegelijkertijd uw hoofd rust en ontspanning te brengen.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop yoga combineren?

Uiteraard kan de workshop yoga gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-250 06 55 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Locatie:

De workshop yoga is vrijwel in heel Nederland mogelijk.

Let op: voor de workshop yoga geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu