Zet uw pokerface op en laat u meeslepen in het spel tijdens de poker workshop van Hèt EvenementenTeam. U leert de verschillende basisregels van een professionele instructeur en gaat daarna een echt toernooitje spelen.

Terugbel verzoek

Voor meer informatie zie Privacyverklaring.
Navigatie

Pokerworkshop

Workshop pokeren; Pokeren is helemaal hip. Poker is een mix van kennis, geluk, kansen inschatten, psychologie, bluffen en behendigheid. Het is het meest gespeelde kaartspel ter wereld en is zowel serieuze als een gezellige sport.Wist u dat niemand de echte oorsprong van poker kent? En dat er zo’n 80 miljoen Amerikanen regelmatig een potje pokeren?

Zet uw pokerface op en laat u meeslepen in het spel tijdens de poker workshop van Hèt EvenementenTeam. U leert de verschillende basisregels van een professionele instructeur en gaat daarna een echt toernooitje spelen. Mochten jullie geen ervaring hebben; geen nood! Daar is deze workshop juist voor bedoelt. Hebben jullie wel ervaring, dan slaan we de spoedcursus over. Tijdens de workshop wordt nooit om prijzen in gelden gespeeld.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Workshop pokerworkshop combineren?

Uiteraard kan de pokerworkshop gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-250 06 55 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Locatie:

De pokerworkshop is vrijwel in heel Nederland mogelijk.

Let op: voor de pokerworkshop geldt een minimale deelname van 15 personen!

Deel deze pagina met vrienden of collega’s
Menu