Het EvenementenTeam is al 25 jaar van alle markten thuis

Het EvenementenTeam is een organisatiebureau die al meer dan 25 jaar een begrip is als het gaat om in sfeervolle evenementen. Tevens verzorgt Het EvenementenTeam ook workshops en bedrijfsuitjes door heel Nederland maar is gespecialiseerd in de steden in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Delft, Leiden, Volendam en Valkenburg ad Geul. Voor de organisatie van uw evenement hebben we als evenementenbureau voor elk bedrijfsuitje, kick off, workshop, themafeest of bedrijfsfeest wel iets te bieden. Sinds 1995 zijn wij Hét Evenementenbureau voor sfeervolle creatieve evenementen-organisatie, comedy-events en entertainment.
Het Evenemententeam staat als organisatiebureau garant voor originele ideeën voor een geslaagd evenement. Als evenementenbureau creëren wij met onze ervaring, kennis een belevenis voor uw organisatie. Door onze jarenlange ervaring garanderen naast een uitmuntend evenement ook de scherpste prijsgarantie, mits u kwaliteit meerekent. De evenementen die wij organiseren proberen wij zo duurzaam mogelijk in te vullen. Het is tegenwoordig geen trend maar een must om om in het bedrijfsleven milieuvriendelijk, maar ook maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Van enerverende bedrijfsuitjes tot incentives van een themafeest tot een galadiner wij hebben 25 jaar ervaring in het organiseren van top bedrijfsevenementen en uitjes.
Ons evenementenbureau vertaalt uw wensen en communiceert uw boodschap naar uw klanten en personeel. Ons team van event specialisten zorgt er voor dat uw boodschap en doelstelling het evenement wordt verwerkt. Door een event te organiseren met een communicatie boodschap heeft u twee vliegen in één klap. Elk evenement is uniek en bijzonder bij ons evenementenbureau. Onze event specialisten zorgen voor verbinding, blijdschap en en blijvende herinneringen. Of het nu gaat om een netwerkborrel voor medewerkers, een personeelsuitje, themafeest, personeels evenement of opening van een nieuw bedrijfspand: Wij van Het EvenementenTeam organiseren alle soorten bedrijfsevenementen. Wij organiseren van kleine bedrijfsuitjes tot grote personeelsevenementen, van kleine budget workshops tot marketing events. Als allround evenementenbureau met meer dan 25 jaar ervaring weten wij uw wensen te vertalen naar een succesvol evenement.

Een marketingboodschap vertalen? Hou dan uw evenement op eigen locatie en maak van de Werkkostenregeling (WKR) zo wordt uw personeelsevenement nog fiscaal aantrekkelijk. Ideaal! Met onze kennis toveren uw locatie om tot een perfecte locatie voor een kick off event of productlancering. Met tenten, barbecue, live entertainment en top aankleding maken wij van uw bedrijfsloods, kantine, receptie of parkeerterrein een ware evenementenlocatie.  Een uniek personeelsevent valt en staat met een strak uitgevoerd programma door een ervaren organisatieteam die zorgt dat er naast goed entertainment ook de boodschap communiceert en verbinding maakt met uw personeel en opdrachtgevers: een succesvol personeelsevenement zorgt voor gemotiveerde medewerkers en heeft een positieve effect op uw sales. Wij maken uw personeelsbijeenkomst gegarandeerd onvergetelijk! Als je een nieuw product wil lanceren of een bedrijfspand wil open doe het dan goed. Van conceptontwikkeling en uitvoering moeten tot in de details uitgewerkt zijn voor de lancering van uw openingsevenement. Een onvergetelijke opening waarbij de zintuigen worden geprikkeld. Wij voeren aspecten uit voor een geslaagd evenement.

BEDRIJFSFEEST

Bij een bedrijfsfeest waardeert u uw medewerkers en wilt het personeel bedanken voor hun inzet. Een positieve bijkomstigheid is dat de collegialiteit toe neemt en er een onbewuste teambuilding event ontstaat. Ons evenementenbureau vertaalt uw uw wensen in een geslaagd personeelsfeest. Wij leveren een totaalproduct met uw wensen en budget.

GALA DINER

Een galadiner organiseren is een blijk van dank als gaat om uw zakelijke klanten in de watten te leggen en zorgen dat ze goede herinneringen aan u als bedrijf overhouden. Uiteraard is een galadiner organiseren niet alleen voor uw opdrachtgevers en zakelijke klanten, maar kan ook georganiseerd worden voor uw medewerkers, leveranciers, partners of teamleden. Een exclusief galadiner georganiseerd door ons evenementenbureau is met overheerlijke culinaire gerechten, top entertainment op een sjieke locatie een goede stap richting uw medewerkers en opdrachtgevers. Op zo avond is het leuk om naast goede muzikale artiesten ook cabaretiers te boeken die uw gasten ook laten lachen en dit galadiner onvergetelijk maken.

JUBILEUM

Een jubileum hoort groots gevierd te worden, van klanten, medewerkers, leveranciers tot partners iedereen moet in de watten gelegd worden. Vier het groots en betrek ook de buren en familieleden bij dit evenement. Denk hierbij aan een meerdaagse open dag event of gebruik dit jubileum event als een marketingtool, betrek social media hierin. Ook bij een jubileum hoort een terugblik en dan is het leuk om een openingsact met cabaretier of comedian te hebben die hier grappen over schrijven en de revue te laten passeren. Uiteraard hoort goed eten en drinken gecombineerd met een attentie bij een jubileum. Een jubileum event voor jubilarissen behoort ook tot de mogelijkheden van ons evenementenbureau.

CONGRES

Het organiseren van een onvergetelijke congres is een gedetailleerd proces en gaat gepaard met een uitgebreid stappenplan. Hoe zorg je er voor dat je congres ondersteund wordt met de nieuwe technieken zoals hologramprojectie of livestream beelden uit het buitenland. Nieuwe ideeën ondersteund met de juiste sprekers en entertainment. Ons zusterbedrijf ComedyTeam kan u daar bij helpen door het leveren van dagvoorzitters, cabaretiers en stand-up comedians om uw congres een positieve vibe te geven. Ons evenementenbureau is de ideale partner voor het stand brengen van uw congres.

FESTIVAL

Een festival als marketingtool, is vandaag de dag niet zo gek idee. Het voordeel van een festival is dat elk jaar het festival groeit. Wij kunnen u goed helpen bij de ondersteuning van zo een festival evenement. Van workshops tot presentators en van comedians tot DJ’s wij hebben de beste in ons bestand. Entertainment op alle vlakken en maten vraag er naar.

FUSIE OF KICK OFF EVENT

Soms brengt een fusie een grote mate van spanning mee. Dan is het juist verstandig om er mee naar buiten te treden communiceren van fusie tussen bedrijven is van essentieel belang. Op zo een evenement is het leuk om cabaretiers en comedians in te huren om de fusie aan de kaak te stellen en er grappen over te maken of wat dacht u van een coach die praat over verandermanagement of de  bedrijfsculturen aan elkaar gewaagd zijn. Op bedrijfsmatig vlak zijn er veel vragen die beantwoord moeten worden en waarom dan niet met een feest of een kick-off event. Zo een evenement draagt bij aan de cohesie van het bedrijf en kan de band tussen collega’s versterken. Afdelingen moeten nu samenwerken, daarom is het dan leuk om een comedian daar grappen over te laten schrijven en in een stand-up comedy show te spelen. Een andere gezamenlijke teambuildingsactiviteit kan zijn een comedy/improvisatie workshop. Hierin kunnen de collega’s elkaar leren kennen en hun kennis en passie delen van het bedrijf.

Menu