Alle aspecten van een goed evenementenbureau

Hét Evenemententeam is een ervaren en professioneel organisatiebureau met al meer dan 25 jaar ervaring in de evenementenbranche. Evenemententeam is een evenementenbureau die uw wensen weet om te zetten in een spectaculair evenement om niet meer te vergeten. Hét Evenemententeam organiseert al vele jaren verrassende evenementen die motiveren, inspireren en de zintuigen optimaal laten genieten, tevens begeleiden wij als organisatie-evenementenbureau van kleine projecten van een workshop tot een grootschalig evenement of festival. Ons evenementenbureau zorgt er voor dat u een leverancier hebt met een totaaloplossing. Wij werken voornamelijk voor de zakelijke markt. In meer dan 23 jaar hebben wij met onze creativiteit, professionaliteit en toegankelijkheid top evenementen verzorgd. Wij hebben in de eventbranche meer dan 2500 top evenementen verzorgd waarbij kwaliteit hoog in de vaandel staat.

Als u op zoek bent naar een evenementen-organisatiebureau die luistert en uw wensen vertaald naar een uitmuntend personeelsfeest of bedrijfsuitjes? Zoek niet verder schakel ons organisatiebureau in voor uw eventorganisatie! Evenementenbureau Hét Evenemententeam staat tot uw dienst!

Wilt u uw personeel een onvergetelijke dag geven? Dan is het organiseren van een personeelsevenement een taak voor een ervaren evenementenbureau. Uniek, creatief, smakelijk en vermakelijk in één evenement verbinden dat is ons op het lijf geschreven. Want een goed verzorgd evenement zal het personeel nog lang heugen en bindt het bedrijf!

Hét Evenemententeam maakt van uw personeelsevenement een onvergetelijk en een groot. Ons organisatiebureau neemt alle zorg over en is aanspreekpunt  gedurende het hele traject. Wij organiseren uitmuntende tot in de details verzorgde personeelsevent die uw medewerkers niet snel zullen vergeten.

OPENINGSFEEST
Wilt u stressvrij er van verzekerd zijn dat uw bedrijf klaar en dat het evenement tot in de puntjes verzorgd is voor de grote opening? Tevens wilt u dat naast het personeel ook uw klanten en leveranciers weten dat deze opening een nieuwe start is voor een nog succesvolle start. En dan hebben we het nog niet eens over de voorbereiding van het openingsfeest! Een grootschalig openingsevent of productlancering ons evenementenbureau staat klaar voor u! Ons organisatietalent zorgt voor een onvergetelijk openingsfeest. Zij nemen alle zorg uit handen en staan garant voor een top feest.

PERSONEELSFEEST
Een personeelsfeest is van essentieel belang om uw werknemers het liefst elk jaar in het zonnetje te zetten en te belonen met een spetterend personeelsfeest of bedrijfsuitje. Een personeelsfeest organiseren, of een bedrijfsfeest op eigen locatie, is een perfecte manier om iets positiefs en onvergetelijks neer te zetten, waar het personeel van kan genieten.

Tijdens uw personeelsfeest zien collega’s elkaar in een informele ontspannen setting. Dit verbetert de werksfeer, het personeel voelt zich gewaardeerd wat de motivatie zeker ten goede komen. Hét Evenemententeam adviseert om uw feest op een externe locatie te verzorgen een groot voordeel aan een personeelsfeest buiten de deur is dat het personeel zich meer gewaardeerd voelt en de collega’s in een andere setting ziet. Ons evenementenbureau organiseert van een workshop tot geheel verzorgd themafeest. Een personeelsfeest van ons evenementenbureau gaat met de tijd mee en heeft de beste locaties van een grandcafé tot een exclusieve club met top catering, artiesten, DJ’s, vuurwerk en entertainment. Met ons expertise organiseren wij uw personeelsfeest tot in de puntjes. Hét EvenementenTeam weet precies de juiste invulling aan jullie personeelsfeest te geven.

Een product lanceren op een unieke manier om meer aandacht te krijgen? Iets bijzonders doen voor je klantenkring? Of een om een nieuw bedrijfspand feestelijk te openen? Ons evenementenbureau is creatief en heeft voor elk evenement de juiste invulling!
Voor een succesvol evenement, is naast een top locatie, catering en catering ook belangrijk dat een belevenis creëert voor elk personeel evenement. Wat voor personeelsevent je ook organiseert, de boodschap is dat de bezoekers hier een onvergetelijk herinnering aan overhouden. Ons evenementenbureau bedenkt creatieve evenementen met een beleving.
Het organiseren met een personeelsfeest is het zorgen voor ultieme beleving met de nieuwste trends. Met al meer dan 25 jaar ervaring hebben wij van Hét EvenementenTeam van alles georganiseerd en kennen de kneepjes van het vak in de evenementenbranche. Ons evenementenbureau garandeert een unieke ervaring die perfect aansluit bij de visie en wensen van elk bedrijf. Het organiseren van een  relatiedag, event marketing, personeelsfeest, kick off gala, jubileumfeest of bedrijfsuitje ons ervaren team staat tot uw dienst met creatieve ideeën, unieke event concepten die out-of-the box zijn en creatieve oplossing voor elk evenement of bedrijfs- of afdelingsuitje. Met uw wensen bedenkt ons team een communicatie concept die iedereen aanspreekt en verwerkt dat in een uniek succesvol evenement, waarbij de organisatie geheel voor rekening van ons organisatiebureau komt. Het evenement is gezellig zijn en zal een onuitwisbare indruk achterlaten.

Een onvergetelijk productpresentatie, personeels- of bedrijfsfeest organiseren is ingewikkeld. Naast een goed bereikbare toplocatie, moet je ook denken aan entertainment, catering maar ook dat je beleving met een boodschap wil meegeven? Ons evenementenbureau heeft de organisatie vaardigheden en deskundig organisatietalent met ervaring en kennis. Wij kunnen een creatieve indrukwekkend evenement creëren. In de eerste fase nemen wij uw wensen en doelstellingen de doelstelling van de productpresentatie. Is het evenement bedoeld om de medewerkers te stimuleren of om je klanten enthousiast te maken dat zij werken met jullie. Daarom moet het bedrijf zich onderscheiden. Om dit te realiseren adviseren wij een evenement te organiseren waarbij u uw merk live onder de aandacht brengt bij uw afnemers. De consumenten moeten een gevoel krijgen dat ze trots zijn dat ze een A product gebruiken zoals Apple of constante kwaliteit kunnen verwachten zoals bij Mc Donalds, maar het kan ook anders om door bijvoorbeeld te zorgen dat c merken merken hip worden zoals Zeeman. Ons organisatietalent is meester in het bedenken van een merkbeleving. Humor past goed bij een positieve belevenis en ons zusterbedrijf ComedyTeam is leverancier van stand up comedy, workshops, marketing schrijfopdrachten voor reclamebureau’s radio en tv.  Het team is creatief en werkt een passend creatief concept; die toegepast kan worden in een live event gecombineerd met een mediacampagne, ons evenementenbureau staat graag voor jullie klaar met advies en ondersteuning.

Menu