Workshops

WKR-proof 3Op unieke wijze werken aan de teambuilding binnen uw bedrijf? Wat dacht u van een workshop smartlappen zingen, Tai Chi of cocktail shaken? Hèt EvenementenTeam heeft een selectie gemaakt van de leukste workshops. Wij zorgen voor een onvergetelijke en creatieve dag waarbij plezier en teambuilding voorop staan. U zult versteld staan van uw eigen kunnen! Wij helpen u graag met het vinden van de beste workshop voor u en uw collega’s.

 

 

workshops Creatieve workshops, workshops creatief workshop unieke workshops unieke workshop  Workshops, leuke workshops leuke workshop Actieve cursus, Workshop actief

 

Alle workshops van Hèt EvenementenTeam worden verzorgd door instructeurs of begeleiders met kennis van zaken en natuurlijk een goed gevoel voor humor. Naar wens kunnen activiteiten gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner, spetterend themafeest, strandfeest of andere leuke activiteiten.

 

De workshops die Hèt EvenementenTeam aanbiedt zijn onderverdeeld in een vijftal categorieën, namelijk: actief, culinair, muziek & dans en body & mind. Deze categorieën zijn terug te vinden in het menu aan de linkerkant van de pagina.

 

Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van de workshops van Hèt EvenementenTeam. Voor een voorstel op maat of voor meerdere mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Dit kunt u doen door te mailen naar info@evenemententeam.nl of ons te bellen via de telefoon; 085-250 06 55.

 

Vindt bij ons organisatiebureau een passende workshop voor uw teamuitje.
 
Let op: voor alle workshops geldt een minimale deelname van 20 personen!